Steun nieuwe food makers in jouw stad, door samen te kopen

Ben je op zoek naar echt eten, gemaakt door echte mensen uit jouw buurt? Wij ook! Door samen in te kopen, en samen te produceren, kunnen we samen meer authentieke, duurzame producten in de keukenkastjes krijgen. 

Voor kleine ambachtelijke food makers kan het moeilijk zijn om een markt te vinden voor hun nieuwe product. Ze moeten opboksen tegen de macht van de grote supermarkten, en zonder voldoende afzet is het moeilijk voor ze om hun productie op te schalen.

Daarom hebben wij de Proefkeuken in het leven geroepen. Hier bundelen jij en andere foodies uit jouw stad, en lokale horeca en winkels, de collectieve vuist door gezamenlijk in te kopen en zo nieuwe food makers uit jouw stad het zetje in de rug te geven wat ze nodig hebben om te groeien. Het werkt zo:

Ontdek Proefkeuken projecten bij jou in de buurt

Food Makers in jouw buurt die er al klaar voor zijn om hun voedsel en dranken direct aan jou te verkopen, hebben hun eigen Food Cottage op de site. Check wie er al bij jou in de buurt direct verkoopt

Door lokale food makers te steunen, en bij te dragen aan hun producten, kunnen we samen voedsel in onze buurt veranderen!