Voedsel gemaakt in de buurt, bezorgd door de buurt

Voedsel brengt buurten samen, buurten kunnen samen voedsel brengen. 

Een online transactie is soms onpersoonlijk. Terwijl eten juist gaat om connecties en samen genieten. Daarom willen wij food makers en foodies helpen om voedsel te laten bezorgen door mensen uit jouw buurt, die net als jij trek hebben in echt voedsel van echte mensen.

Voor food makers betekent dit dat je niet vast zit aan een CO2-uitstotende bezorgdienst, bezorgkosten kunt verlagen, en dat je kunt samenwerken met mensen bij jou in de buurt die net als jij gepassioneerd zijn over lokaal voedsel. 

En als food maker kun je zelf wat producten oppikken van anderen bij jou in de buurt. Zo kun je zelfs winst maken met je transport! 

Voor foodies betekent dit dat je jouw lokaal geproduceerde voedsel snel, betrouwbaar, goedkoop en met een menselijke touch krijgt thuisbezorgd. 

En voor bezorgers? Je kunt wat bijverdienen tijdens je dagelijkse trip naar je werk of studie. Het is een beetje als carsharing: als je een plekje over heb, en het ligt toch op de route, is het makkelijk om wat bij te dragen. En als je het doet met een (bak)fiets, helpt het je ook nog actief en gezond te blijven! 

We noemen het 'Buurt Bezorgingen' en is simpel voor de bezorger, de food maker en de consument. 

  1. Buurt Bezorgers maken hun eigen profiel aan op de site en geven zelf aan wanneer ze beschikbaar zijn, waar ze willen leveren, en hun voorwaarden: je kan aangeven of je een vast bedrag wilt per bezorging of een percentage van de waarde. 

  2. Klanten die op Wetailer een product kopen zien alle beschikbare bezorgopties, en selecteren hun favoriete Buurt Bezorger

  3. Buurt Bezorgers ontvangen een bericht per email en in hun persoonlijke dashboard met de datum en prijs voor de bezorging 

  4. Buurt Bezorgers bepalen een ophaaldag en tijdstip met de Food Maker om het product op te halen

  5. De details van de bezorging en pickup worden toegevoegd aan je persoonlijke logistieke dashboard

  6. Je ontvangt een herinneringsbericht vlak voor de overeengekomen ophaaldag- en tijdstip 

  7. Nadat je de levering hebt voltooid, klik je de link in je email of dashboard om de levering te bevestigen. Wanneer de klant dit eveneens heeft gedaan, wordt de levering toegevoegd aan je persoonlijk Buurt Bezorger profiel. 

Word een Buurt Bezorger  

 

Bewaar tijdelijk een product voor je buren

Je wilt genieten van echt voedsel, maar ook van andere kanten van het leven. Daarom ben je niet altijd thuis om een pakketje aan te nemen. We maken het makkelijk voor jouw buren en jou om tijdelijk een pakketje te bewaren, zodat je het op de weg naar huis kunt oppikken. Je bepaalt zelf de gewenste pickup tijd en plaats. Je krijgt een herinnering voordat je je product kan ophalen. 

Je kunt zelf helpen om tijdelijk wat producten achter te houden zodat je buren het bij je kunnen ophalen. Het is makkelijk, veilig, en je ontmoet food makers en foodies bij jou in de buurt. En je krijgt een vergoeding voor terug. 

Word een Buurtschuur Keeper