Wetailer voor horeca

Hoe ontdek ik nieuwe lokale producten? Hoe kan ik mijn klanten verrassen met unieke smaakbeleveningen, gemaakt door nog onbekende food makers bij mij uit de buurt?

Wetailer biedt een podium aan jonge, ambachtelijke food makers uit jouw stad. Hier kunnen ze hun waren testen, en samenwerken met andere food makers, consumenten, en horeca en winkels in hun stad om hun product op de markt te brengen. Denk aan thuisbrouwers die hun thuisbrouwsel laten voorproeven bij fans in hun stad, en vervolgens een lokale brouwer vinden om hun productie op te schalen. Of nog onontdekke jam makers, die hun ambachtelijke product op de markt willen brengen. Wetailer voor horeca

Jij kunt helpen deze enthousiaste, lokale food makers het zetje te geven dat ze nodig hebben. Door samen met andere foodies in de stad hun product te steunen, krijg je een uniek product bij jou in het restaurant, bar of speciaalwinkel, en help je zo lokale producenten hun waren af te zetten. 

Wil jij het aantal lokale producten met een uniek verhaal op jouw kaart vergroten? Steun dan lokale food makers door direct bij hen te kopen, of steun een van de Proefkeuken projecten en help zo nieuwe producten in jouw stad op de markt te brengen!